ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Αλλαγή σχεδίων την τελευταία στιγμή για το Reigns-Owens


Στο τελευταίο Monday Night RAW είδαμε τον Roman Reigns να νικά τον Kevin Owens και να γίνεται αυτόματα ο πρώτος διεκδικητής του Universal Championship.


Ωστόσο, σύμφωνα με τον Dave Meltzer του Wrestling Observer, ο αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος να διεξαχθεί με διακύβευμα το U.S Championship του Roman Reigns, κάτι το οποίο τελικά άλλαξε.

Ο Reigns μπορεί με τη νίκη αυτή να κέρδισε αγώνα για το Universal Championship, όμως δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη λογική πίσω από την απόφαση να μη διακυβευτεί ο U.S τίτλος στην αναμέτρηση του με τον Owens.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο ίσως πάρθηκε η απόφαση αυτή είναι για να έχουμε αγώνα και για τους δύο τίτλους στο Roadblock, με τον νικητή να αποχωρεί με το Universal και το U.S Championship στα χέρια του.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Αλλαγή σχεδίων την τελευταία στιγμή για το Reigns-Owens Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top