ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Ακόμα πληρώνει το τίμημα του Royal Rumble ο Reigns


Μέχρι και σήμερα ο κόσμος συνεχίζει να αποδοκιμάζει έντονα τον United States Champion, Roman Reigns και όλα αυτά επειδή επιλέχθηκε αυτός αντί του Daniel Bryan, στο Royal Rumble που πραγματοποιήθηκε το 2015.


Την περίοδο εκείνη αν και ήταν φαβορί ο Reigns, ο κόσμος ήθελε απεγνωσμένα τον Bryan να κατακτήσει το Rumble και στο τέλος να αντιμετωπίσει τον Beast Incarnate, Brock Lesnar. Ο τωρινός GM του Smackdown Live αφού αποκλείστηκε ύστερα από 8 λεπτά συμμετοχής, ο αποκλεισμός και άλλων αγαπημένων του κοινού όπως ο Dolph Ziggler, Bray Wyatt και Dean Ambrose από τους Big Show και Kane για να τους αποκλείσει ο Roman Reigns με τη σειρά του και να πάρει τα εύσημα, έκαναν τα πράγματα πολύ χειρότερα. Δείγμα της απογοήτευσης του κόσμου φάνηκε από την στήριξη που προσέφερε μέχρι και στον Rusev που μπήκε τελευταίος.

Θρύλοι του WWE όπως ο Steve Austin και Jim Ross, ανέφεραν χαρακτηριστικά πως αυτό που χρειάζεται ο Reigns αυτή τη στιγμή είναι να γίνει heel, και σιγά σιγά να μετατραπεί σε babyface. Προς έκπληξη όμως του κοινού, το WWE επέλεξε να συνεχίσει να κάνει push τον Roman Empire ως babyface και να αφήσει τα πράγματα όπως έχουν.

Item Reviewed: Ακόμα πληρώνει το τίμημα του Royal Rumble ο Reigns Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top