ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Ποιος είναι ο ρόλος του Shawn Michaels στο Performance Center?


O Triple H στην κλήση συνδιάσκεψης του NXT Takeover την προηγούμενη εβδομάδα μίλησε για τον ρόλο που ενδέχεται να έχει ο Shawn Michaels στο Performance Center καθώς δεν τον προορίζει για διευθυντή.

Συγκεκριμένα, ξεκαθάρισε ότι ο Matt Bloom ( γνωστός ως Lord Tensai) θα παραμείνει στη θέση του ως επικεφαλής του Performance Center, απορρίπτοντας έτσι τις αναφορές που κάνανε λόγω για τον HBK να αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο.

Αντί αυτού ο Game υποστήριξε πως εάν υπήρχε ένας ρόλος που θα έβλεπε τον Michaels να κάνει καλή δουλειά, αυτός θα ήταν να τελειοποιεί περφόρμερ που είναι στο χείλος να γίνουν αστέρες.

Αναφορές τώρα κάνουν λόγο ότι ο Mr WrestleMania θα είναι η γέφυρα μεταξύ του NXT και του κυρίως ρόστερ και θα δουλεύει με αρκετά ταλέντα του NXT που είναι έτοιμα για το επόμενο βήμα και να τα ετοιμάζει περαιτέρω για τα μεγάλα σόου. Επίσης θα προτείνει ποιοι είναι έτοιμοι και ποιοι όχι για προαγωγή.

Item Reviewed: Ποιος είναι ο ρόλος του Shawn Michaels στο Performance Center? Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top