ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Γιατί φόρεσε τη μάσκα του Sin Cara στο RAW ο Chris Jericho;


Στο ματς τίτλου μεταξύ Kevin Owens και Seth Rollins παρενέβη ο Chris Jericho και βοήθησε τον Owens να δατηρήσει τον τίτλο. Το παράξενο ωστόσο στην όλη ιστορία είναι ότι ο Jericho εμφανίστηκε με μάσκα του Sin Cara με τον οποίο λέγεται ότι μάλωσαν στο λεωφορείο του RAW στην περιοδεία της Αγγλίας.

Ο Jericho ξεκαθάρισε στην διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή του ότι την φόρεσε για να την... πει σε όλους στο ίντερνετ που βγάλανε την ιστορία. Χαρακτηριστικά είπε ''Ήταν ένα άντε γ---θειτε στην κοινότητα του ίντερνετ που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα αλλά δεν ξέρουν τίποτα.'' Ο Y2J ανέφερε επίσης ότι ο Cara είναι ένας καλός τύπος και κοντινός του φίλος και αποκάλυψε επίσης ότι ο ίδιος ο Cara του δάνεισε τη μάσκα.

Θυμίζουμε ότι αναφορές σχετικά με το τότε συμβάν κάνανε λόγο για συμπλοκή του Cara με τον Jericho όταν ο πρώτος έκανε θόρυβο συνέχεια στο λεωφορείο του  RAW ενοχλώντας τους πάντες. Ως τιμωρία το WWE είχε επιβάλλει διάφορες τιμωρίες στον Cara, από παρακολούθηση μαθημάτων διαχείρισης θυμού μέχρι και μεταφορά του στο λεωφορείο του SmackDown Live, παρόλο που δεν συμμετείχε στο μπλε σόου.

Item Reviewed: Γιατί φόρεσε τη μάσκα του Sin Cara στο RAW ο Chris Jericho; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top