ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Smackdown Live 1/11/2016: Επανόρθωσε ο Ellsworth

O James Ellsworth επανόρθωσε για τις πράξεις του την προηγούμενη εβδομάδα και βοήθησε τον Dean Ambrose να γίνει πρώτος διεκδικητής του WWE World Championship. Φτάνουν στην ολοκλήρωσή τους οι ομάδες του Survivor Series. Δέχτηκε τον Randy Orton στη Wyatt Family ο Bray Wyatt.

O James Ellsworth θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον Dean Ambrose. O Ambrose του είπε απλά να μην μπλεχτεί ξανά στις δουλειές του. Ο AJ Styles τους διέκοψε και είπε στον Ellsworth ότι ο Ambrose τον χρησιμοποιεί. Ο Ellsworth μπήκε ανάμεσά τους και ο Styles τον έσπρωξε στον Ambrose, κάτι που του έδωσε την ευκαιρία να επιτεθεί στον Ambrose.

Αυτή την εβδομάδα η Wyatt Family βοήθησε τον Randy Orton να κερδίσει τον Kane σε No DQ Match. Αργότερα, ο Orton είπε ότι θέλει να αγκαλιάσει το σκοτάδι και ότι ο Bray Wyatt είναι όντως θεός. Ο Bray Wyatt τον δέχτηκε στη Wyatt Family παρά τον σκεπτικισμό του Luke Harper.


H Carmella και η Alexa Bliss κέρδισαν την Becky Lynch και τη Nikki Bella με DDT της Alexa στην Becky. Έπειτα, έστειλαν μήνυμα στην ομάδα του RAW λέγοντας πως θα οδηγήσουν την Team Smackdown στη νίκη.


Η Natalya παρακάλεσε τον Shane McMahon και τον Daniel Bryan να της δώσουν ρόλο στην ομάδα του Smackdown και την όρισαν προπονήτρια.

Οι American Alpha κέρδισαν τη Spirit Squad και πήραν μια θέση στην ομάδα του Smackdown. Θέση στην ομάδα πήραν και οι Usos κερδίζοντας τους Headbangers.


Ο Daniel Bryan ήταν καλεσμένος στο Miz TV και ανακοίνωσε πως στην αντρική ομάδα του Smackdown θα συμμετέχουν οι Baron Corbin, Randy Orton, Bray Wyatt, Dean Ambrose και AJ Styles. O Miz εκνευρίστηκε που θα απουσιάζει από την ομάδα.


Ο Dolph Ziggler κέρδισε τον Curt Hawkins μόλις άρχισε ο αγώνας σε Open Challenge για το Intercontinental Championship. Έπειτα, ανακοίνωσε ότι θα υπερασπιστεί τον τίτλο στο Survivor Series σε open challenge εναντίον οποιουδήποτε superstar του RAW.


O Dean Ambrose αντιμετώπισε ξανά τον AJ Styles για να γίνει πρώτος διεκδικητής του WWE World Championship. O James Ellsworth ενεπλάκη παρά το γεγονός ότι του απαγορεύτηκε η παρουσία στο ringside, αλλά αυτή τη φορά βοήθησε τον Ambrose να πάρει τη νίκη.


Αποτελέσματα Smackdown Live 1/11/2016

- Ο Randy Orton κέρδισε τον Kane
- Οι Carmella & Alexa Bliss κέρδισαν τις Becky Lynch & Nikki Bella
- Οι American Alpha κέρδισαν τη Spirit Squad
- O Dolph Ziggler κέρδισε τον Curt Hawkins (παρέμεινε Intercontinental Champion)
- Οι Usos κέρδισαν τους Headbangers
- O Dean Ambrose κέρδισε τον AJ Styles

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 1/11/2016: Επανόρθωσε ο Ellsworth Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top