ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Smackdown Live 15/11/2016: Ο φόβος παραμονεύει

Ο Undertaker επέστρεψε στο 900ό επεισόδιο του Smackdown και προειδοποίησε την ομάδα του Smackdown πως αν ηττηθεί στο Survivor Series θα πρέπει να τον φοβούνται. Εισβολή των γυναικών του RAW στο Smackdown. Κέρδισε ξανά το Intercontinental Championship ο Miz.

Το Smackdown ξεκίνησε με έκπληξη. Ο Miz είχε την καθοριστική βοήθεια της Maryse και κέρδισε τον Dolph Ziggler για να γίνει ξανά Intercontinental Champion. Την Κυριακή θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί τον τίτλο κόντρα στον Sami Zayn.

O Kalisto αντιμετώπισε τον Oney Lorcan του NXT και τον κέρδισε. Ο μασκοφόρος γλίστρησε κάποια στιγμή στο σκοινί αλλά βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη.

Η Charlotte εμφανίστηκε μέσα από το κοινό την ώρα του αγώνα της Nikki Bella και της Carmella. H Nikki την έσυρε μέσα στο ρινγκ αλλά ήρθε όλη η ομάδα του RAW και της επιτέθηκε. Η ομάδα του Smackdown ήρθε για ενισχύσεις και τελικά απώθησε τις γυναίκες του RAW.

Οι tag teams της ομάδας του Smackdown εκτός από τους Heath Slater και Rhyno αντιμετώπισαν και κέρδισαν τους Headbangers, Ascension, Vaudevillains και Spirit Squad.

Ο Edge είχε σαν καλεσμένους στο Cutting Edge την αντρική ομάδα του Smackdown. O "Rated R Superstar" ρώτησε τον Randy Orton γιατί άλλαξε και έλαβε την απάντηση του Bray Wyatt ότι αυτός δεν είναι ο Orton που ήξερε. Ο AJ Styles πήγε να ξεκινήσει διαμάχη με τον Dean Ambrose όταν έκανε την είσοδό του ο Undertaker. O "Deadman" είπε στην ομάδα του Smackdown ότι αν χάσει στο Survivor Series θα έχει λόγο να τον φοβάται, χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Αποτελέσματα Smackdown Live 15/11/2016

- Ο Miz κέρδισε τον Dolph Ziggler (νέος Intercontinental Champion)
- O Kalisto κέρδισε τον Oney Lorcan
- Οι Usos, American Alpha, Hype Bros & Breezango κέρδισαν τους Headbangers, Ascension, Vaudevillains & Spirit Squad

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 15/11/2016: Ο φόβος παραμονεύει Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top