ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Smackdown Live 22/11/2016: Το αήττητο του Ellsworth συνεχίζεται


Το παραμύθι του James Ellsworth συνεχίζεται, καθώς κέρδισε συμβόλαιο και αγώνα για το WWE World Championship νικώντας τον Dean Ambrose σε Ladder Match. Ladder Match στο TLC μεταξύ Miz και Dolph Ziggler. Πηγαίνουν για το Smackdown Tag Team Championship ο Randy Orton και ο Bray Wyatt.


O Shane McMahon ανάγκασε τον Dean Ambrose να εγκαταλείψει το στάδιο λόγω των πράξεών του στο TLC. Έπειτα, είπε στον James Ellsworth ότι κέρδισε συμβόλαιο με το Smackdown. Ο AJ Styles εκνευρίστηκε και πρότεινε να αντιμετωπίσει τον Ellsworth σε Ladder Match για το συμβόλαιο. Ο Ellsworth δέχτηκε και ζήτησε να πάρει αγώνα για τον παγκόσμιο τίτλο αν κερδίσει. Ο Shane έκανε τον αγώνα επίσημο.

Ο Kalisto διεκδίκησε το Intercontinental Championship αλλά η προσοχή του αποσπάστηκε από τον Baron Corbin και ο Miz κέρδισε. Μετά τον αγώνα ο Corbin επιτέθηκε στον μασκοφόρο. Καθώς επέστρεφε ο Miz δέχτηκε superkick από τον Dolph Ziggler.


Οι ομάδες του Smackdown διεκδίκησαν τη θέση πρώτου διεκδικητή για το Smackdown Tag Team Championship σε Tag Team Turmoil Match. Τελευταίοι έμειναν οι American Alpha και οι Usos, με τους American Alpha να κάνουν το pin αλλά να μην κερδίζουν. Στο titantron εμφανίστηκε η Wyatt Family και είπε πως στο επόμενο επεισόδιο ο Bray Wyatt και ο Randy Orton θα παίξουν με τους American Alpha για το χρίσμα.


Ο Dean Ambrose επέμεινε να επιστρέφει στο στάδιο εκνευρίζοντας τον Shane McMahon. O Daniel Bryan πρότεινε στον Shane να φύγει από το στάδιο και ο Commissioner δέχτηκε.

Η Becky Lynch κέρδισε τη Natalya αλλά δέχτηκε επίθεση από την αντίπαλό της στο TLC, την Alexa Bliss.


O Daniel Bryan είπε στον Miz ότι θα αντιμετωπίσει τον Dolph Ziggler στο TLC σε Ladder Match. Η Nikki Bella είπε στην Carmella ότι θα αγωνιστούν σε No DQ Match στο TLC.

O Kalisto επιτέθηκε στον Baron Corbin την ώρα του αγώνα του με τον Kane και τον χτύπησε με καρέκλα.


Ο James Ellsworth κατάφερε να φτάσει τις τρεις νίκες επί του AJ Styles, έχοντας βέβαια την πολύτιμη βοήθεια του Dean Ambrose. Ο τραυματισμένος Ellsworth κατάφερε να εγκλωβίσει τον Styles στα σκοινιά και κατέβασε το συμβόλαιο.


Αποτελέσματα Smackdown Live 22/11/2016

- Ο Miz κέρδισε τον Kalisto (παρέμεινε Intercontinental Champion)
- H Becky Lynch κέρδισε τη Natalya
- O Baron Corbin κέρδισε τον Kane με DQ
- O James Ellsworth κέρδισε τον AJ Styles

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 22/11/2016: Το αήττητο του Ellsworth συνεχίζεται Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top