ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Smackdown Live 8/11/2016: Ένας έξω, ένας μέσα

O Baron Corbin τέθηκε εκτός Survivor Series και αντικαταστάθηκε από τον Shane McMahon! Επέστρεψε ο Kalisto, τραυμάτισε τον Baron Corbin και θα διεκδικήσει το Cruiserweight Championship στο Survivor Series. Νίκη με αστερίσκο για την Becky Lynch. Θα διεκδικήσει το Intercontinental Championship την επόμενη βδομάδα ο Miz.

O AJ Styles μπήκε στο ρινγκ για να καλέσει τους superstars της ομάδας του Smackdown αλλά μπήκαν μόνοι τους. Ο Shane McMahon μπήκε στο ρινγκ πριν πλακωθούν και ανακοίνωσε Six Man Tag Team Match ανάμεσα στη νέα Wyatt Family και τους Dean Ambrose, Baron Corbin και James Ellsworth.

O Baron Corbin είπε στα παρασκήνια στον Shane ότι δεν θα συμμετάσχει στον αγώνα και ο Shane τον έβαλε σε αγώνα με τον Kalisto.

Οι Breezango κέρδισαν τους Vaudevillains και πήραν την τελευταία θέση που είχε μείνει κενή στην ομάδα του Smackdown για το Survivor Series.


Η προσοχή της Natalya αποσπάστηκε από τη Nikki Bella και την Carmella με αποτέλεσμα η Naomi να αρπάξει την ευκαιρία και να την κερδίσει.


O Baron Corbin επιτέθηκε στον Kalisto πριν αρχίσει ο αγώνας τους. Ο Corbin γλίστρησε στο apron και χτύπησε το γόνατό του. Ο Kalisto εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και του επιτέθηκε βάναυσα.


Η Becky Lynch κέρδισε την Alexa Bliss αλλά με αμφισβητούμενη απόφαση. Η Becky έκανε το Disarmer στην Bliss και εκείνη έκανε tap out ενώ είχε το πόδι στο σκοινί, κάτι που δεν είδε ποτέ ο διαιτητής.


Ο Daniel Bryan πρότεινε στον Miz να παίξει για το Intercontinental Championship στο επόμενο Smackdown και η Maryse δέχτηκε εκ μέρους του. Επίσης, είπε ότι ο Kalisto θα διεκδικήσει το Cruiserweight Championship του Brian Kendrick στο Survivor Series και αν κερδίσει θα έρθει όλη η Cruiserweight Division στο Smackdown.

O Curt Hawkins πήρε νίκη έκπληξη κόντρα στον Apollo Crews.


Στο main event ο Bray Wyatt χρειάστηκε απλά ένα Sister Abigail στον James Ellsworth για να πάρει τη νίκη για τη Wyatt Family κόντρα στους Ambrose, Ellsworth και Kane. Στο ρινγκ ήρθαν οι Shane McMahon και Daniel Bryan με όλα τα μέλη της Team Smackdown παρόντα. Ο Daniel Bryan πρότεινε στον Shane να αντικαταστήσει τον τραυματία Baron Corbin στο Survivor Series και ο commissioner του Smackdown δέχτηκε.


Αποτελέσματα Smackdown Live 8/11/2016

- Οι Breezango κέρδισαν τους Vaudevillains
- H Naomi κέρδισε τη Natalya
- H Becky Lynch κέρδισε την Alexa Bliss (παρέμεινε Smackdown Women's Champion)
- O Curt Hawkins κέρδισε τον Apollo Crews
- Η Wyatt Family κέρδισε τους Dean Ambrose, James Ellsworth & Kane

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 8/11/2016: Ένας έξω, ένας μέσα Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top