ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Θα έρθει στο Smackdown Live η Cruiserweight Division;


Στο τελευταίο Smackdown Live μάθαμε ότι ο Brian Kendrick θα υπερασπιστεί το Cruiserweight Championship εναντίον του Kalisto στο Survivor Series.


Αυτό το οποίο όμως καθιστά εξαιρετικής σημασίας τον αγώνα αυτόν, δεν είναι μόνο ότι διακυβεύεται το Cruiserweight Championship, αλλά και η τύχη της κατηγορίας των Cruiserweights γενικότερα.

Αν ο Kalisto στεφθεί νικητής και νέος πρωταθλητής, τότε ο τίτλος θα έρθει στο Smackdown Live, ενώ μαζί του θα έρθουν και όλοι οι αθλητές της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το μεγαλύτερο κομμάτι του WWE Universe επιθυμεί τη μετακίνηση της Cruiserweight Division από το RAW στο Smackdown Live, καθώς το "μπλε" show ταιριάζει περισσότερο με το παλαιστικό στυλ της κατηγορίας.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Θα έρθει στο Smackdown Live η Cruiserweight Division; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top