ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Ο κρυμμένος άσσος των «Squash Matches»... αλλά και το bad timing!


Ο Νότης Καμπέρης γράφει στο ringsofpain.gr για την νέα τακτική που ακολουθεί το WWE προκειμένου να σοκάρει το κοινό του, αλλά και για το bad timing στην περίπτωση «Goldberg - Brock Lesnar».

Θα το έχετε παρατηρήσει και εσείς. Το WWE ποντάρει πολλά στα beatdowns. Δηλαδή ένας superstar (και συγκεκριμένα ο Brock Lesnar μέχρι χθες) να διαλύει στην κυριολεξία τον αντίπαλο του. Δεν προσφέρει θέαμα τούτη η τακτική, αλλά σοκάρει το κοινό, το οποίο τρελαίνεται στην ιδέα ότι ο ηττημένος δεν πέρασε... γροθιά!

Το είδαμε και πριν από δύο χρόνια στο Summerslam, όταν ο Brock Lesnar κέρδισε το WWE World Heavyweight Championship, νικώντας στο ρελαντί τον John Cena.

Βέβαια, στην περίπτωση «Goldberg - Brock Lesnar» έπαιξε ρόλο και το bad timing. Οι fans του promotion ήθελαν να δουν κάτι καλό που θα τους ξυπνήσει ξανά το ενδιαφέρον για τα εβδομαδιαία προγράμματα. Και αυτό που αντίκρισαν ήταν ένα ματς... 90 δευτερολέπτων. Δικαιολογημένα τους έμεινε μια πικρή γεύση στο στόμα.

Φυσικά, παίζει ρόλο και το γεγονός ότι ο Goldberg δεν ήταν σε θέση να βγάλει κανονικό ματς. Τουλάχιστον, το χθεσινό αποτέλεσμα μας διαβεβαιώνει ότι θα δούμε και άλλα από εκείνον (πιθανότατα ματς στην WrestleMania 33 με Brock Lesnar για το ξεκαθάρισμα).

Για μένα, ΔΕΝ ήρθε και η συντέλεια χθες. Συμπαθητικό το pay per view με κορυφαίο αγώνα το RAW vs Smackdown 5 on 5 Traditional Survivor Series Elimination Match.

Πάντως, το καμπανάκι πάντα... θα χτυπάει. Θέλουμε επειγόντως σενάρια και (ίσως) μερικές προσθήκες (αν και έχει γίνει πιο μεστό το πρόγραμμα με την cruiserweight division)...

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Ο κρυμμένος άσσος των «Squash Matches»... αλλά και το bad timing! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top