ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Ο Steve Austin μιλάει για το Brock Lesnar vs Goldberg


Ο Steve Austin εμφανίστηκε στο PWTorch Livecast και μίλησε για τα μεγαλύτερα storylines αυτή τη στιγμή στο WWE, μεταξύ αυτών και την επιστροφή του φίλου του, Bill Goldberg. Παρακάτω ακολουθούν αποσπάσματα που αφορούν την επικείμενη αναμέτρησή του με τον Brock Lesnar.

Γιατί είναι ενθουσιασμένος να δει τον Bill να επιστρέφει στο ρινγκ του WWE:

"Είμαι ενθουσιασμένος να δω τον Bill να επιστρέφει. Γνωρίζω ότι ήθελε να επιστρέψει για να τον δει ο γιος του να κάνει perform κανά δυο φορές, ή όποιο είναι το συμβόλαιο του Goldberg τέλος πάντων. Δεν γνωρίζω τι προβλέπει το συμβόλαιό του."

Αν γνώριζε για την επιστροφή του Goldberg πριν αυτή ανακοινωθεί:

"Ήμουν στο σπίτι του μερικούς μήνες πριν. Ήξερα για την ανάμειξή του με το 2K17, αλλά δεν είχα ιδέα ότι τα πράγματα θα εξελίγονταν έτσι. Ίσως ούτε αυτός το ήξερε, αλλά κράτησε παντελώς το kayfabe."

Αν η γνώμη του για το πρώτο τους ματς επηρεάζει τις προσδοκίες του για αυτόν τον αγώνα:

"Το να τον δω να βγαίνει εκεί έξω και να μπαίνει στο ρινγκ με τον Brock σε δυο βδομάδες θα έχει ενδιαφέρον. Ήμουν εκεί 12 χρόνια πριν στην πιο κεντρική θέση, στο Madison Square Garden. Αποχωρούσαν και οι δύο από την εταιρία. Το ματς απλά δεν ήταν καλό... Σίγουρα υπάρχει πίεση πάνω του αυτή τη φόρα λόγω του τι συνέβη χρόνια πριν. Και οι δυο τους είναι καλοί μου φίλοι, έτσι θέλω να έχουν έναν κλασικό αγώνα... τους εύχομαι την καλύτερη τύχη. Ο Brock Lesnar μπορεί να έχει έναν καλό αγώνα με οποιονδήποτε. Το ίδιο και ο Goldberg. Θέλω να πω, ο αγώνας που είχε με τον Diamond Dallas Page είναι πλέον κλασικός. Αν βάλεις τους σωστούς ανθρώπους να τους βοηθήσουν, μπορούμε να δούμε κάτι το πολύ συναρπαστικό. Νομίζω ότι αυτό περίμενε ο κόσμος 12 χρόνια πριν."

Τι είδους αγώνα περιμένει να δει:

"Ξέρεις, όταν πηγαίνεις και δουλεύεις ένα ματς με τον Brock Lesnar και ήσουν και ακόμα είσαι ο Bill Goldberg, θα πρέπει να υπάρχει μια έντονη αντιπαράθεση. Δεν θα έχεις τον Brock Lesnar να τρέχει έξω από το ρινγκ επειδή ανησυχεί για τον Goldberg. Θα έχεις δυο μεγάλους ταύρους εκεί μέσα να παλεύουν. Θα δούμε πως θα το στήσουνε. Δεν είμαι νευρικός, είμαι θετικός ότι θα κόψουν κώλους και όλο το μέρος θα πάρει φωτιά. Αναμένεται να δούμε... Μπορεί να είναι ένας βάναυσος, σύντομος, κλασικός αγώνας των δέκα λεπτών. Δε με νοιάζει η διάρκειά του, αρκεί να είναι καλός και να ταιριάζει στον χαρακτήρα των performers, καθώς και να κάνει καλό και στους δυο τους. Θα πει κανείς, 'Εντάξει, ποιο θα είναι το τελείωμα;' Ας ξεχάσουμε το τελείωμα. Θα δούμε τι θα γίνει όταν έρθει.' Οι δύο άντρες πρέπει να βγουν εκεί έξω και να είναι αυτοί που είναι και όλα αυτά που αντιπροσωπεύει ο καθένας τους."

Αν η "σκουριά" του Goldberg θα παίξει ρόλο:

"Είναι γεγονός πως ο Bill Goldberg είναι 12 χρόνια μεγαλύτερος, αλλά διάολε ήμουν σπίτι του, τον έχω δει να βαράει, να κλωτσάει, να κάνει όλα αυτά τα κόλπα του Muay Thai. Είναι ακόμα δυνατός σαν ταύρος, αλλά πιθανόν λιγότερο δυνατός από τον Brock. Κάποτε θα θεωρούσα και τους δύο σχεδόν το ίδιο εκρηκτικούς με τους δυνατότερους άντρες στην ιστορία του wrestling. Ο Brock είναι ένα τέρας αθλητή. Ο Brock πρέπει να είναι Brock. Δεν ξέρω πόσο ταλαιπωρημένος είναι ο Bill. Μια χαρά τα πήγαινε όταν τον είδα."

Item Reviewed: Ο Steve Austin μιλάει για το Brock Lesnar vs Goldberg Description: Rating: 5 Reviewed By: Dimitris Iliadis
Scroll to Top