ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Survivor Series 2016: Γκολ από τα αποδυτήρια


Ο Goldberg πέτυχε μια από τις πιο αναπάντεχες νίκες στην ιστορία του WWE, κερδίζοντας τον Brock Lesnar μέσα σε 2 λεπτά. Bray Wyatt και Randy Orton έδωσαν τη νίκη στην Team Smackdown μετά από ματσάρα μίας ώρας. Επανενώθηκε για ιδιαίτερο σκοπό η Shield. Το RAW κέρδισε τα Tag Team και Women's Survivor Series Tag Team Matches. Παρέμειναν στα brands τους το Cruiserweight και το Intercontinental Championship.

Kick Off

Για άλλη μια φορά το Kick Off περιείχε Six Man Tag Team Match μεταξύ παλαιστών από την Cruiserweight Division. O Rich Swann, o TJ Perkins και ο Noam Dar κέρδισαν τους Ariya Daivari, Tony Nese και Drew Gulak.

O Kane πήρε μια μικρή εκδίκηση για όσα του έχει κάνει τον τελευταίο καιρό η Wyatt Family κερδίζοντας τον Luke Harper με Chokeslam.

PPV

Το γυναικείο Survivor Series Tag Team Match άνοιξε το PPV. Η Nikki Bella δέχτηκε επίθεση από άγνωστο στα παρασκήνια και αντικαταστάθηκε από τη Natalya. Τα δύο brands εναλλάσσονταν στους αποκλεισμούς εκτός από το τέλος που το RAW πέτυχε δύο συνεχόμενους, με την Charlotte να αποκλείει την Alexa Bliss και την Bayley να αποκλείει την Becky Lynch. Μετά το τέλος του αγώνα η Charlotte επιτέθηκε στην Bayley δυναμιτίζοντας την κόντρα τους.

Σειρά αποκλεισμών:

- Η Alicia Fox εξουδετέρωσε την Carmella
- H Alexa Bliss εξουδετέρωσε την Alicia Fox
- H Nia Jax εξουδετέρωσε την Naomi
- H Natalya εξουδετέρωσε την Sasha Banks
- H Charlotte εξουδετέρωσε την Natalya
- H Becky Lynch εξουδετέρωσε την Nia Jax
- H Charlotte εξουδετέρωσε την Alexa Bliss
- H Bayley εξουδετέρωσε την Becky Lynch

Επιζώσες: Charlotte, Bayley


O Miz και η Maryse δεν θα ξεμείνουν ποτέ από τρόπους να κλέψουν τη νίκη. Η Maryse χτύπησε το καμπανάκι την ώρα που ο Sami Zayn έκανε Figure Four Leg Lock στον Miz, με αποτέλεσμα ο Zayn να αφήσει τη λαβή νομίζοντας ότι κέρδισε. Ο Miz εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και πήρε τη νίκη με roll up για να κρατήσει το Intercontinental Championship στο Smackdown.


Το RAW συνέχισε την καλή βραδιά του στους ομαδικούς αγώνες και στο Survivor Series Tag Team Match μεταξύ των Tag Teams των δύο brand. Μπορεί η New Day να αποκλείστηκε νωρίς, αλλά στο τέλος ο Cesaro και ο Sheamus έδωσαν τη νίκη στο RAW, με τον Cesaro να κάνει Sharpshooter στον Jey Uso.

Σειρά αποκλεισμών:

- Η New Day εξουδετέρωσε τους Breezango
- Οι Usos εξουδετέρωσαν τη New Day
- Οι Luke Gallows & Karl Anderson εξουδετέρωσαν τους Hype Bros
- Οι American Alpha εξουδετέρωσαν τους Shining Stars
- Οι Luke Gallows & Karl Anderson εξουδετέρωσαν τους American Alpha
- Οι Heath Slater & Rhyno εξουδετέρωσαν τους Luke Gallows & Karl Anderson
- Οι Enzo Amore & Big Cass εξουδετέρωσαν τους Heath Slater & Rhyno
- Οι Usos εξουδετέρωσαν τους Enzo Amore & Big Cass
- Οι Cesaro & Sheamus εξουδετέρωσαν τους Usos

Επιζώντες: Cesaro & Sheamus


Η άσχημη βραδιά συνεχίστηκε για το Smackdown αφού ο Kalisto δεν κατάφερε να φέρει την Cruiserweight Division στο μπλε brand. Βέβαια, δεν έφταιγε αυτός αλλά ο Baron Corbin, ο οποίος επιτέθηκε στον Brian Kendrick για να προκαλέσει το DQ και στη συνέχεια εκτέλεσε τον Kalisto με End Of Days.


Επί μία ώρα οι αντρικές ομάδες του RAW και του Smackdown επιδόθηκαν σε έναν πραγματικό πόλεμο. Ο AJ Styles έγινε υπαίτιος για τον αποκλεισμό του Dean Ambrose. O James Ellsworth κράτησε το πόδι του Braun Strowman για να αποκλειστεί με DQ. O Kevin Owens χρησιμοποίησε το List Of Jericho σαν όπλο και αποκλείστηκε με DQ, προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό του Jericho, ο οποίος αποκλείστηκε από τον Randy Orton. O Roman Reigns εξουδετέρωσε τον μαχητικό Shane McMahon με ένα άτσαλο spear, το οποίο πάγωσε τον κόσμο. Ο Dean Ambrose ανταπέδωσε την χάρη στον AJ Styles επιστρέφοντας στο ringside. Αφού έδειρε μαζί με τον Reigns και τον Rollins όλους τους security που προσπάθησαν να τον κρατήσουν, η Shield επανενώθηκε και πέρασε τον Styles μέσα από το τραπέζι των σχολιαστών. Ο Rollins απέκλεισε τον Styles και στη συνέχεια εξουδετερώθηκε από τον Bray Wyatt. O Roman Reigns έμεινε μόνος του και πάλεψε για την υπέρβαση αλλά ο Randy Orton θυσιάστηκε προκειμένου ο Bray Wyatt να εκτελέσει το Sister Abigail στον Reigns και να χαρίσει τη νίκη στην Team Smackdown.

Σειρά αποκλεισμών:

- Ο Braun Strowman εξουδετέρωσε τον Dean Ambrose
- O Braun Strowman εξουδετερώθηκε με countout
- Ο Kevin Owens εξουδετερώθηκε με DQ
- O Randy Orton εξουδετέρωσε τον Chris Jericho
- O Roman Reigns εξουδετέρωσε τον Shane McMahon
- O Seth Rollins εξουδετέρωσε τον AJ Styles
- O Bray Wyatt εξουδετέρωσε τον Seth Rollins
- O Bray Wyatt εξουδετέρωσε τον Roman Reigns

Επιζώντες: Bray Wyatt, Randy Orton


Ο Goldberg πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς. Όχι μόνο κέρδισε τον Brock Lesnar, αλλά το έκανε μέσα σε 2 λεπτά με 2 spear και 1 Jackhammer. O Lesnar δεν κατάφερε να κάνει καμία κίνηση. Ο Goldberg πανηγύρισε με τον γιο του μέσα στο ρινγκ.


Αποτελέσματα Survivor Series 2016

- Οι Rich Swann, TJ Perkins & Noam Dar κέρδισαν τους Tony Nese, Drew Gulak & Ariya Daivari
- O Kane κέρδισε τον Luke Harper
- H Team RAW κέρδισε την Team Smackdown στο Women's Survivor Series Traditional Tag Team Match
- O Miz κέρδισε τον Sami Zayn (παρέμεινε Intercontinental Champion)
- Η Team RAW κέρδισε την Team Smackdown στο Tag Teams' Survivor Series Traditional Tag Team Match
- O Brian Kendrick κέρδισε τον Kalisto με DQ (παρέμεινε Cruiserweight Champion)
- H Team Smackdown κέρδισε την Team RAW στο Men's Survivor Series Traditional Tag Team Match
- Ο Goldberg κέρδισε τον Brock Lesnar

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Survivor Series 2016: Γκολ από τα αποδυτήρια Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top