ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Επιστρέφει πριν το Survivor Series ο Undertaker


Πολλά έχουν ακουστεί τους τελευταίους μήνες για τον Undertaker, ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί καθόλου στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του WWE μετά την Wrestlemania 33.


Ο ζωντανός θρύλος όμως θα πραγματοποιήσει τη μεγάλη του επιστροφή πολύ σύντομα. Για την ακρίβεια, ο "Deadman" θα δώσει το παρών στο τελευταίο Smackdown Live πριν το Survivor Series, δηλαδή στις 15 Νοεμβρίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο θα αποτελέσει το 900ο του "μπλε" show και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα εμφανιστεί τότε ο Undertaker και όχι για να προωθήσει ενδεχόμενη συμμετοχή του στο Survivor Series.

Στο μεθεπόμενο Smackdown Live λοιπόν ίσως ξεκινήσει το storyline για τον αγώνα του Taker στην Wrestlemania 33.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Επιστρέφει πριν το Survivor Series ο Undertaker Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top