ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Παρελθόν από το TNA ο Billy Corgan


Το TNA προέβη σε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο Billy Corgan δεν αποτελεί πλέον μέρος της εταιρείας και η Anthem Sports & Entertainment θα είναι ο νέος χρηματοδότης του promotion.

Το TNA θα χρηματοδοτείται από εδώ και στο εξής από την εταιρεία Anthem Sports & Entertainment, στην οποία ανήκει το Fight Network, ο τηλεοπτικός συνεργάτης του TNA στον Καναδά. Η Dixie Carter θα διατηρήσει τη θέση της ως chairwoman του promotion.

Όπως ήταν φυσικό μετά την απόφαση του δικαστηρίου η οποία δε δικαίωσε τον Billy Corgan, ο πρώην πλέον πρόεδρος του TNA αποτελεί παρελθόν από την εταιρεία.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Παρελθόν από το TNA ο Billy Corgan Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top