ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Έσπασε όλα τα ρεκόρ το UFC 205


Το UFC 205 ήταν μακράν το πιο επιτυχημένο PPV στην ιστορία του UFC, καθώς σύμφωνα με τον Dana White έσπασε κάθε ρεκόρ που υπήρχε από πριν.

Τα περισσότερα νούμερα δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, αλλά αξίζει να αναφέρουμε πως μόνο τα έσοδα του γηπέδου από τα εισιτήρια ήταν 17,7 εκατομμύρια δολάρια. Το προηγούμενο ρεκόρ στο Madison Square Garden κατείχε ο πυγμαχικός αγώνας του Lennox Lewis με τον Evander Holyfield από το 1999 με 13,3 εκατομμύρια.

Ο πρόεδρος του promotion Dana White δήλωσε πως το πρώτο PPV του UFC στη Νέα Υόρκη έσπασε κάθε προϋπάρχον ρεκόρ, είτε εσόδων είτε τηλεθέασης, καθιστώντας το UFC 205 το πιο επιτυχημένο MMA event στην ιστορία του αθλήματος.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Έσπασε όλα τα ρεκόρ το UFC 205 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top