ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

Εκτός UFC 206 ο Daniel Cormier


Ο Daniel Cormier αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το main event του UFC 206 στο οποίο θα αντιμετώπιζε τον Anthony Johnson.

O Light Heavyweight πρωταθλητής ανακοίνωσε ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο UFC 206 λόγω τραυματισμού και ζήτησε συγγνώμη από τον Anthony Johnson. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Cormier αποσύρεται από αγώνα λόγω τραυματισμού. Η πρώτη ήταν πριν το UFC 197 όπου θα αντιμετώπιζε τον Jon Jones.

Το UFC προσπαθεί να βρει νέο αγώνα για να βάλει στο main event του PPV, το οποίο διεξάγεται στις 10 Δεκεμβρίου. Το promotion θέλει να διατηρήσει τον Johnson στην κάρτα. Στο co-main event ο Anthony Pettis θα αντιμετωπίσει τον Max Holloway στα πλαίσια της Featherweight κατηγορίας.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Εκτός UFC 206 ο Daniel Cormier Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top