ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Θέλει μετοχές του UFC ο McGregor


Οι δύο τίτλοι δεν είναι αρκετοί για τον Conor McGregor. Ο μεγάλος σταρ του UFC δήλωσε μετά το UFC 205 πως θέλει να αγοράσει μετοχές του UFC.

Μετά την πώληση του UFC, οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν δώσει μετοχές σε αρκετές διασημότητες από το χώρο του αθλητισμού και τον χώρο του θεάματος. Ο McGregor παρακολουθεί τι γίνεται και θέλει να έχει κι αυτός μερίδιο.

Ο Ιρλανδός είπε ότι μπορεί να συνεχίσει και με τα λεφτά που παίρνει τώρα, αλλά αν θέλει το UFC να αφοσιωθεί στην εταιρεία, τότε θα πρέπει να τον κάνει μέτοχο.

Η περίπτωση του McGregor βέβαια είναι διαφορετική από τους υπόλοιπους διάσημους, αφού εκείνοι δεν έχουν κάποια άλλη σχέση με την εταιρεία, ενώ ο "Notorious" έχει και την ιδιότητα του μαχητή στο promotion.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Θέλει μετοχές του UFC ο McGregor Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top