ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Νέα για τον αγώνα του Undertaker στο Royal Rumble


Όπως προαναφέραμε, ο Phenom ανακοίνωσε στο 900ο επεισόδιο του SmackDown Live ότι επέστρεψε και δεν θα τον χαρακτηρίζει πλέον η WrestleMania, υποδηλώνοντας έτσι ότι θα αγωνιστεί πριν από το μεγάλο σόου.

Οι σκέψεις που κάνουν στο WWE είναι ο Deadman να παλέψει σε αγώνα για το WWE Championship με τον AJ Styles στο Royal Rumble. Αυτό ωστόσο μένει να το δούμε καθώς ο Taker αναρρώνει ακόμα από την εγχείρηση που έκανε πρόσφατα και όλα είναι θέμα χρόνου για το πότε θα είναι ακριβώς έτοιμος.

Είναι γνωστό ότι το Rumble θα γίνει στο Alamodome ύστερα από 20 χρόνια, με το τότε κοινό να ξεπερνάει τα 60000 σε αριθμό. Οι άνθρωποι της εταιρίας θα θέλουν να ξεπεράσουν αυτόν τον αριθμό για αυτό επεξεργάζονται την συμμετοχή του Undertaker πολύ σοβαρά.
Όσο αφορά τη φημολογία που κυκλοφορεί εάν όντως πραγματοποιηθεί αυτό το ματς, ο Taker θα νικήσει τον τίτλο και πιθανότατα θα παίξει με τον John Cena για το WWE Championship στη WrestleMania 33.

Item Reviewed: Νέα για τον αγώνα του Undertaker στο Royal Rumble Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top