ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Ενας WWE Hall of Famer πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής


Από ότι φαίνεται το σύστημα δεν είναι στημένο εναντίων του όπως νόμιζε. Ο WWE Hall of Famer Ντόναλντ Τραμπ εκλέχθηκε 45ος πρόεδρος της Αμερικής

Ο Τραμπ μπήκε στο celebrity wing του WWE Hall of Fame το 2013 με το τότε κοινό να τον αποδοκιμάζει καθώς πίστευε ότι δεν το άξιζε. O Τραμπ είχε αναφερθεί στην πολύ καλή σχέση του όλα τα χρόνια με το WWE και μίλησε για τότε που γνώρισε τον Andre the Giant. Επίσης, ανέφερε πως η εμφάνιση του στη WrestleMania 23 έκανε τρελά ρεκόρ και προκάλεσε τον Vince σε ματς για το 2014, που όπως είδαμε δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.


Ο Τραμπ έχει εμφανιστεί πολλές φορές στο WWE. To 2009 συμμετείχε σε ένα σενάριο όπου αγόρασε το Monday Night RAW από τον Vince McMahon μόνο και μόνο για να του το πουλήσει πίσω σε διπλάσια τιμή. Επίσης εμφανίστηκε στη WrestleMania 23 όπου σαν manager του Bobby Lashley συμμετείχε στο Battle of the Billionairs εναντίων του Umaga του Vince McMahon με τον χαμένο να ξυρίζει τα μαλλιά του!

Πέρα από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του στο WWE, είχε υποστηρίξει με έμπρακτο τρόπο τις WrestleMania 4 και 5 παραχωρώντας το Trump Plaza ως μέρος διεξαγωγής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Vince McMahon με τη σύζυγο του Linda McMahon έχουν προσφέρει πολλά χρήματα κατά καιρούς στο ίδρυμα του Τραμπ και πιο πρόσφατα η Linda πρόσφερε 6 εκατομμύρια δολλάρια στην φετινή καμπάνια του Τραμπ για την προεδρία.

Item Reviewed: Ενας WWE Hall of Famer πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top