ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Υπέγραψε με το WWE ο James Ellsworth!

Από ότι φαίνεται δεν θα είναι μικρής διάρκειας ο ρόλος του James Ellsworth στο WWE καθώς όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος έχει υπογράψει και επίσημα συμβόλαιο με την εταιρία.


Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο Ellsworth εμφανιζόταν στα τηλεοπτικά προγράμματα του WWE ενώ παράλληλα έκανε και ανεξάρτητες εμφανίσεις σε διάφορα σόου. Όλοι πίστευαν ότι θα ήταν μια σειρά εμφανίσεων για μικρό χρονικό διάστημα. Οι δύο πλευρές δεν είχαν κάποια συμφωνία μακροχρόνια αλλά μέρα παρα μέρα.

Το πρώτο σημάδι ότι υπάρχει συμφωνία δόθηκε όταν ο Ellsworth δεν δεχόταν πλέον προσφορές για εμφανίσεις από διάφορες εταιρίες και παραγωγές wrestling. Το WWE άρχισε σοβαρά να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του, όταν έβγαλε προς πώληση ένα μπλουζάκι του το οποίο ήταν πρώτο σε πωλήσεις και ξεπέρασε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο ρόστερ.

Πλέον ο James Ellsworth ανακοίνωσε ο ίδιος στο τελευταίο του ανεξάρτητο σόου ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το WWE. Μιλώντας στον κόσμο ανέφερε: ''Εδώ στην ίδια πόλη (Pennsylvania) που εμφανίστηκα πρώτη φορά και πάλεψα με τον Braun Strowman στο RAW είναι ιδανικό να σας ανακοινώσω ότι υπέγραψα με το WWE.'' Στη συνέχεια δάκρυσε και είπε '' Όλοι εσείς μου κάνατε το όνειρο πραγματικότητα, ευχαριστώ πολύ!''

Item Reviewed: Υπέγραψε με το WWE ο James Ellsworth! Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top