ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Ανταλλαγή σχεδιάζει το WWE μεταξύ Raw και Smackdown LiveΈντονες φήμες κυκλοφορούν για πιθανό trade μεταξύ των δύο brand στο Survivor Series. Κάποια απο τα ονόματα που αναφέρονται είναι αυτά του Miz, Sami Zayn, Cesaro, Dolph Ziggler ακόμα και αυτό του Cruiserweight Division.

Πρώτο όνομα στη λίστα είναι αυτό του The Miz, που προέκυψε απο την κόντρα του με τον Daniel Bryan, με τον GM του Smackdown Live να αναφέρει πως αν χάσει απο τον Dolph Ziggler για το Intercontinental Championship θα ήθελε να τον ανταλλάξει με έναν εκ των Zayn ή Cesaro.

Όσο αφορά τον Cesaro τα πράγματα φαίνονται σκούρα καθώς δύσκολα θα σπάσει το tag team με τον Sheamus, με τον Sami Zayn όμως να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες μιας και ήδη έχει αγώνα με τον Ziggler στο Survivor Series, με τη πρώτη σκέψη να είναι νίκη και μεταφορά στο Smackdown Live. Επίσης στο Raw δύσκολα θα πάρει της ευκαιρίες που αξίζει ενώ για το μπλε σόου θα είναι μία πολύ καλή προσθήκη και θα δώσει αρκετές λύσεις.

Τέλος το ματς του Kallisto με τον Brian Kendrick μπορεί να φέρει τεράστια αλλαγή στα δύο brand, αφού με νίκη του Kallisto το Cruiserweight Championship και όλη η Cruiserweight κατηγορία θα μεταφερθεί στα Tuesday Nights.

Item Reviewed: Ανταλλαγή σχεδιάζει το WWE μεταξύ Raw και Smackdown Live Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top