ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

Η τιμωρία του WWE στον Sin Cara μετά το συμβάν στη ΣκωτίαΜετά από επανειλημμένους καβγάδες που πρωταγωνιστής είναι ο Sin Cara, το WWE αποφάσισε να λάβει μέτρα ύστερα από το πιο πρόσφατο συμβάν με τον Chris Jericho. 


Όπως αναφέραμε ο Sin Cara έμπλεξε σε καβγά με τον Jericho όταν το προσωπικό του RAW ταξίδευε από το Ληντς στη Γλασκώβη. Ο Cara έκανε ενοχλητικούς θορύβους και δεν σταματούσε ακόμα και όταν του το λέγανε οι υπόλοιποι, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και να ξεσπάσει καβγάς με τον Jericho ο οποίος του δάγκωσε το δάχτυλο. Εν τέλει ο Cara εκδιώχθηκε από το λεωφορείο της αποστολής.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι το WWE διέταξε τον Sin Cara να παρακολουθήσει μαθήματα διαχείρισης θυμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Cara δεν τιμωρήθηκε επίσημα αλλά τα μαθήματα θα τα παρακολουθήσει κανονικά.

Ο Cara τελευταία φορά ήταν σε καβγά με τον Simon Gotch των Vaudevillains και το τότε κλίμα που επικρατούσε ήταν ότι ο Cara θα απολυθεί.

Item Reviewed: Η τιμωρία του WWE στον Sin Cara μετά το συμβάν στη Σκωτία Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top