ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Το WWE σχεδιάζει να κάνει πρωταθλητή τον Undertaker


Σύμφωνα με έντονες φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό, οι άνθρωποι του WWE σκέφτονται την πιθανότητα να κάνουν πρωταθλητή του Smackdown Live τον Phenom.Στην ομιλία του στην ομάδα Smackdown που έλαβε μέρος στο 900ο επεισόδιο του μπλε σόου, ο Taker ανέφερε πως το άτομο που θα είναι υπεύθυνο για τυχόν ήττα απο την ομάδα Raw στο Survivor Series, θα έχει λόγο να φοβάται τον Deadman.

Το άτομο αυτό, λέγεται πως είναι ο τωρινός πρωταθλητής Aj Styles. Σκοπός του σεναρίου είναι ο Styles να οδηγήσει την ομάδα του σε ήττα με τον Taker αργότερα να αναζητά εκδίκηση.Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την δημιουργία μιας κόντρας που θα φτάσει μέχρι το Royal Rumble και τον Undertaker να στέφεται ως ο νέος WWE World Champion.

Αυτό βέβαια είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μόνο σε περίπτωση που ο Taker λαμβάνει μέρος σε όλα τα ταξίδια και σόου μιας και θα είναι ο πρωταθλητής του Smackdown Live.

Item Reviewed: Το WWE σχεδιάζει να κάνει πρωταθλητή τον Undertaker Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top