ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Επιβεβαίωσε για Zayn και Cesaro ο Daniel Bryan


Ύστερα απο την σύγκρουση της ομάδας Raw με αυτή του Smackdown τη Δευτέρα, Daniel Bryan και Shane McMahon έδωσαν το παρών στη πρεμιέρα του 'State of the WWE Universe' για να συζητήσουν την μεγάλη μάχη των brand στο Survivor Series. 

Ο Bryan αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην επιθυμία κάποιων μελών του Raw να πάρουν μεταγραφή στο Smackdown Live. Συγκεκριμένα Sami Zayn και Cesaro τον πλησίασαν στα παρασκήνια και του εξέφρασαν την επιθυμία τους να μεταβούν στο μπλε σόου.

Ο Zayn είναι ένας απο τους σούπερσταρ που επηρεάστηκαν αρνητικά απο το brand split και μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει το μέγιστο των ικανοτήτων του. Όσο για τον Cesaro, δεν είναι ευχαριστημένος απο τη πρώτη μέρα που έγινε διαχωρισμός των brand και αναζητά κάτι παραπάνω απο αυτό που του προσφέρει το Raw μέχρι στιγμής.

Ένα ακόμα όνομα που ακούγεται έντονα είναι αυτό του Miz, ο οποίος έχει μεγάλες πιθανότητες να αλλάξει θέση με ένα εκ των Zayn-Cesaro. Το σίγουρο είναι πως εάν ο Sami Zayn κερδίσει στο Survivor Series και ταυτόχρονα πάρει μεταγραφή στο Smackdown το Intercontinental Championship θα παραμείνει στο μπλε σόου.

Item Reviewed: Επιβεβαίωσε για Zayn και Cesaro ο Daniel Bryan Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top