ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

205 Live 13/12/2016: Νίκη ψυχολογίας


Ο TJ Perkins κέρδισε τον Rich Swann και πήρε την ψυχολογία με το μέρος του πριν το Triple Threat στο Roadblock. Επιτέθηκε στον Lince Dorado ο Mustafa Ali. Κέρδισε ο Jack Gallagher.

Ο Jack Gallagher επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τον Ariya Daivari κερδίζοντας τον Drew Gulak.

Ούτε κέρδισε, ούτε έχασε στο ντεμπούτο του ο Mustafa Ali, αφού ο αγώνας του με τον Lince Dorado έληξε με Double Countout. Ο εκνευρισμένος Ali επιτέθηκε στον Dorado αλλά το πλήρωσε.

O TJ Perkins ανάγκασε τον Rich Swann να κάνει tap out στο Kneebar χωρίς να είναι υπό διεκδίκηση το Cruiserweight Championship. O Brian Kendrick μπήκε στο ρινγκ για να συγχαρεί τους δύο συμμετέχοντες αλλά ο Perkins τον πέταξε εκτός ρινγκ.

Αποτελέσματα 205 Live 13/12/2016

- Ο Jack Gallagher κέρδισε τον Drew Gulak
- Ο αγώνας Lince Dorado vs Mustafa Ali έληξε με Double Countout
- O TJ Perkins κέρδισε τον Rich Swann

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: 205 Live 13/12/2016: Νίκη ψυχολογίας Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top