ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

205 Live 20/12/2016: Ο βασιλιάς των Cruiserweights


O Neville έδωσε τον πρώτο του αγώνα μετά την επιστροφή του και ήταν εντυπωσιακός στη νίκη μαζί με τον Brian Kendrick εναντίον των Rich Swann και TJ Perkins. Συνεχίζει τα παιχνίδια του με τον Cedric Alexander και την Alicia Fox ο Noam Dar.

Ο Ariya Daivari κέρδισε τον Lince Dorado στον πρώτο αγώνα του επεισοδίου με Frog Splash. Έπειτα, είπε ότι ο Jack Gallagher δεν είναι gentleman.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα του Cedric Alexander με τον Drew Gulak ο Alexander έπεσε κατά λάθος στην Alicia Fox και αυτή τραυματίστηκε. Ο Noam Dar ήρθε και την πήρε μαζί του στα παρασκήνια για να την βοηθήσει. Ο Alexander κέρδισε τον αγώνα και έφυγε αμέσως για να τους βρει.

Στον πρώτο του αγώνα μετά την επιστροφή του, ο Neville συμμάχησε με τον Brian Kendrick και κέρδισαν τους Rich Swann και TJ Perkins με Red Arrow του Neville στον Perkins.

Αποτελέσματα 205 Live 20/12/2016

- Ο Ariya Daivari κέρδισε τον Lince Dorado
- O Cedric Alexander κέρδισε τον Drew Gulak
- Oι Neville & Brian Kendrick κέρδισαν τους TJ Perkins & Rich Swann

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: 205 Live 20/12/2016: Ο βασιλιάς των Cruiserweights Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top