ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

205 Live 27/12/2016: Άφησε το στίγμα του ο Neville


Ο Neville κέρδισε τον Rich Swann σε ένα όμορφο main event και του επιτέθηκε μετά τη λήξη του. Επικράτησε στο Gentlemen's Duel ο Jack Gallagher. Πρώτη νίκη για τον Mustafa Ali.


H Alicia Fox είχε έναν διαπληκτισμό με τον Drew Gulak στον αγώνα του Cedric Alexander με τον Tony Nese όταν ο Gulak είπε στον διαιτητή ότι τον χτύπησε η Fox με την μπότα της. Η προσοχή του Alexander αποσπάστηκε και ο Nese τον κέρδισε.

Μετά τον αγώνα ο Noam Dar την έπεσε στην Alicia στα παρασκήνια αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να δεχτεί δύο χαστούκια.

Ο Mustafa Ali πήρε την πρώτη του νίκη στο 205 Live μπροστά στο κοινό της πόλης του, του Chicago, με Inverted 450 Splash στον John Yurnet.

To Gentleman's Duel του Jack Gallagher με τον Ariya Daivari περιείχε όπλα για να διαλέξουν οι δύο superstars. O Daivari προσπάθησε να κλέψει αλλά ο Gallagher ήταν προετοιμασμένος και κέρδισε.

Ο Neville και ο Rich Swann έδωσαν έναν εντυπωσιακό αγώνα με πολλά εναέρια spots. O Neville ήταν αυτός που κέρδισε  με Superplex. Μετά τον αγώνα ο Βρετανός επιτέθηκε στον Cruiserweight Champion.

Αποτελέσματα 205 Live 27/12/2016

- Ο Tony Nese κέρδισε τον Cedric Alexander
- O Mustafa Ali κέρδισε τον John Yurnet
- Ο Jack Gallagher κέρδισε τον Ariya Daivari
- O Neville κέρδισε τον Rich Swann

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: 205 Live 27/12/2016: Άφησε το στίγμα του ο Neville Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top