ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

205 Live 6/12/2016: Τριάδα με προβλήματα


O Rich Swann παρέμεινε Cruiserweight Champion αλλά δημιουργήθηκε ένταση με τον Brian Kendrick και τον TJ Perkins. Μπαίνει στο μυαλό του Cedric Alexander ο Noam Dar.


Ο Noam Dar κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησής του με τον Cedric Alexander και εν τέλει πήρε τη νίκη με Running Kick. Ο Dar αφιέρωσε τη νίκη στην κοπέλα του Alexander Alicia Fox.

Ο Ariya Daivari πήρε εκδίκηση από τον Jack Gallagher για την ήττα του στο RAW κερδίζοντάς τον με Frog Splash.

O Rich Swann έριξε τον Brian Kendrick πάνω στον TJ Perkins που βρισκόταν στο σχολιασμό του αγώνα τους. Η προσοχή του Kendrick αποσπάστηκε και όταν επέστρεψε στο ρινγκ ο Swann τον χτύπησε με Spinning Heel Kick για τη νίκη. Μετά τον αγώνα ο Kendrick επιτέθηκε στον Perkins. O Swann ήρθε για να βοηθήσει αλλά ο Perkins τον χτύπησε κατά λάθος με superkick.

Αποτελέσματα 205 Live 6/12/2016

- Ο Noam Dar κέρδισε τον Cedric Alexander
- O Ariya Daivari κέρδισε τον Jack Gallagher
- O Rich Swann κέρδισε τον Brian Kendrick (παρέμεινε Cruiserweight Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: 205 Live 6/12/2016: Τριάδα με προβλήματα Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top