ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

AJ Styles: Τραυματίστηκε στο TLC;


Ο AJ Styles μπόρεσε με τη βοήθεια του James Ellsworth να επικρατήσει του Dean Ambrose και να αποχωρήσει από το TLC αγκαλιά με το WWE Championship.


Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα αυτή η νίκη να μην ήταν και τόσο ανώδυνη. Ο Styles κατάφερε να περπατήσει μέχρι την έξοδο μόνος του, όμως ήταν φανερό ότι δυσκολευόταν πολύ στο περπάτημα, κάτι το οποίο παρατήρησε και το WrestlingInc.com.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον αγώνα με πρόβλημα τραυματισμού φαίνεται ότι ολοκλήρωσε και ο Dean Ambrose, τον οποίο "τσέκαραν" οι γιατροί αμέσως μετά τη λήξη του TLC.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάτι επίσημα, όμως θα ήταν τεράστιο πλήγμα για το Smackdown Live ενδεχόμενος τραυματισμός τόσο του νυν παγκόσμιου πρωταθλητή όσο και του "Lunatic Fringe".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: AJ Styles: Τραυματίστηκε στο TLC; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top