ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Balor: «Θα υπάρξει Bullet Club στο WWE»


Στον Sam Roberts του WrestlingInc έδωσε συνέντευξη ο Finn Balor, ο οποίος αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του στο WWE, τον τραυματισμό του και τι σχεδιάζει για την επιστροφή του στη μεγάλη εταιρία.


Ο πρώην Universal και NXT Champion μίλησε και για την πιθανή επανένωση του Bullet Club, κάτι το οποίο σίγουρα δεν θα αφήσει ασυγκίνητο το WWE Universe. Εδώ τα όσα δήλωσε σχετικά με το θέμα:

"Προφανώς υπάρχει ιστορία εδώ την οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Νομίζω ότι είναι πάντα μια πιθανότητα, αλλά αυτή τη στιγμή έχω πολλά πράγματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσω. Είμαι σίγουρος πάντως ότι κάποια στιγμή θα έχουμε επανένωση του Bullet Club, ωστόσο τώρα, αυτή τη στιγμή με απασχολεί η υγεία μου, θέλω να επιστρέψω υγιής".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Balor: «Θα υπάρξει Bullet Club στο WWE» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top