ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Θα καταργηθεί το brand split το 2017;


Ούτε 6 μήνες δεν πέρασαν από το brand split και ήδη οι ιθύνοντες του WWE φαίνεται να το έχουν μετανιώσει.


Φήμες κάνουν λόγο πως το WWE έχει σαν αρχικό πλάνο να "σπάσει" και να χρησιμοποιήσει και τα 2 brand στα PPV μιας και τα νούμερα τηλεθέασης στα exclusive είναι αρκετά απογοητευτικά.

Το brand split που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο της φετινής χρονιάς, έδωσε μεγάλη ώθηση στο Smackdown Live που μέχρι τότε έπαιζε ρόλο κομπάρσου και πιθανότατα αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο διαθέτει το WWE. Όσο για το Monday Night Raw, δεν προσφέρει αυτό που θέλει πραγματικά να δει ο κόσμος και πολλές φορές καταντάει αρκετά κουραστικό καθώς είναι εμφανής η έλλειψη ιδεών.

Το draft είχε να κάνει περισσότερο με ένα συγκεκριμένο κομμάτι του κοινού που ήθελαν απεγνωσμένα να δουν για 2η φορά μία κόντρα μεταξύ των δύο brand και η εταιρία του Κονέκτικατ αναγκάστηκε να το κάνει πραγματικότητα, καθώς έχανε αρκετά από αυτό. Την στιγμή όμως που κέρδισε πίσω ένα μεγάλο κομμάτι του κοινού, αυτόματα έχασε ένα άλλο που απορούσε για ποιο λόγο δεν μπορούσε να παρακολουθήσει πλέον τους αγαπημένους τους σουπερσταρ και στα δύο σόου.

Όπως και να χει η διάλυση του brand split τόσο νωρίς θα φέρει τα πάνω κάτω στο WWE, πρώτον γιατί οι ευκαιρίες που δίνονται αυτή τη στιγμή σε νεαρούς και ταλαντούχους σουπερασταρ θα γίνουν και πάλι μηδαμινές, ενώ παράλληλα ο κόσμος θα γκρινιάζει πως παίζονται συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι αγώνες. Δεύτερον και σημαντικότερο, είναι αδύνατον να είναι οι πάντες ευχαριστημένοι, οπότε πρέπει να γίνει κάτι το οποίο θα κρατήσει το μεγαλύτερο κομμάτι του κοινού ευχαριστημένο.

Item Reviewed: Θα καταργηθεί το brand split το 2017; Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top