ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Έρχεται για τον τίτλο ο Cena


Για την επιστροφή του John Cena μέσα στο 2017 και την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη main event scene του Smackdown Live μίλησε ο Dave Meltzer του Wrestling Observer.


Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, το storyline με τον James Ellsworth σύντομα θα λάβει τέλος και ο John Cena θα είναι ο επόμενος διεκδικητής του μεγάλου τίτλου κόντρα στον AJ Styles μετά τα Χριστούγεννα, όταν και θα επιστρέψει στο WWE.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι φαβορί αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το Odds Checker, για το Royal Rumble ματς αποτελούν οι Bill Goldberg, Finn Balor, Chris Jericho, Randy Orton και John Cena και αυτή τη στιγμή το πιο πιθανό σενάριο είναι να δούμε στην Wrestlemania αγώνα ανάμεσα σε John Cena και Undertaker.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Έρχεται για τον τίτλο ο Cena Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top