ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

Charlotte: «Θα ήθελα να είμαι Paul Heyman Girl»


Συνέντευξη στο Raute Musik έδωσε η νέα Women's Champion Charlotte, η οποία μίλησε για το Total Divas, τον Vince McMahon, τον Paul Heyman και για διάφορα άλλα θέματα.


Εδώ τα highlights της συνέντευξης της:

Για το αν θα ήθελε να συμμετέχει στο Total Divas:

"Νομίζω ότι το Total Divas βοήθησε πάρα πολύ τη γυναικεία κατηγορία και την ανέβασε επίπεδο κυρίως μέσω της προβολής. Ωστόσο, δεν είμαι σίγουρη ότι αυτή τη στιγμή θα με βοηθούσε η εμφάνιση μου σε κάποιο reality show. Δεν λέω ότι δεν θα το έκανα, όμως τώρα είμαι συγκεντρωμένη στην heel περσόνα μου και στοχεύω όχι στο Total Divas, αλλά στο να βρεθώ στο main event της Wrestlemania".

Για την πρώτη φορά που συνάντησε τον Vince McMahon:

"Ήμουν μικρό παιδάκι τότε. Τον βλέπω μόνο όταν μπαίνω και όταν βγαίνω από το ρινγκ. Αυτό. Γνωρίζω τους McMahons όλη μου τη ζωή, όμως τώρα που βρίσκομαι στο main ρόστερ είμαι πιο κοντά του".

Για το ποιον θα ήθελε να έχει κοντά της στο ρινγκ:

"Τον Paul Heyman. Θα ήμουν Paul Heyman girl".


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Charlotte: «Θα ήθελα να είμαι Paul Heyman Girl» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top