ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Goldberg-Lesnar: Δύσκολα θα συναντηθούν πριν το Royal Rumble


Τελευταία μέρα για το 2016 και το WWE Universe έχει στρέψει πλέον το ενδιαφέρον στο επερχόμενο Royal Rumble, το οποίο αναμένεται να είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά των τελευταίων ετών.


Γνωρίζουμε ήδη ότι ο AJ Styles θα υπερασπιστεί το WWE Championship κόντρα στον John Cena και ότι οι Kevin Owens και Roman Reigns θα συγκρουστούν ξανά για το Universal Championship.

Το Royal Rumble ματς όμως είναι αυτό που κάθε χρόνο τραβάει τα περισσότερα βλέμματα και φέτος αυτό είναι απόλυτα δικαιολογημένο εξαιτίας της παρουσίας των Brock Lesnar και Bill Goldberg.

Μετά την σύντομη αναμέτρηση τους στο Survivor Series και την αναπάντεχη νίκη του Goldberg, οι δύο θρυλικοί παλαιστές θα βρεθούν στο ίδιο ρινγκ στο Royal Rumble, κάτι το οποίο (λογικά) δεν θα συμβεί νωρίτερα στα τελευταία επεισόδια του RAW πριν το PPV. 

Αυτό προκύπτει από την είδηση ότι ο Lesnar θα εμφανιστεί στο «κόκκινο» show στις 16 Ιανουαρίου, ενώ ο Goldberg θα βρεθεί στο RAW στις 2 και στις 23 Ιανουαρίου. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι δυο τους θα δεν θα συναντηθούν πρόσωπο με πρόσωπο πριν το Royal Rumble.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Goldberg-Lesnar: Δύσκολα θα συναντηθούν πριν το Royal Rumble Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top