ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Impact Wrestling 1/12/2016: Το υγρό έκανε την διαφορά


Η Rosemary χρησιμοποίησε το μυστηριώδες υγρό της στο Six Sides Of Steel έναντι της Jade και έγινε για πρώτη φορά Knockouts Champion. Κράτησαν τους τίτλους τους οι Hardys και ο DJ Z. Νέος Grand Champion ο Moose.

Ο Aron Rex έκανε open challenge για το Grand Championship και απάντησε ο Moose. O Moose ξεμπέρδεψε με τον Rex σε μόλις 1:45 και έγινε ο νέος Grand Champion.

O Jeff Hardy μπήκε στο ρινγκ με την DCC και επιτέθηκε στους James Storm, Bram και Kingston. Τα φώτα έσβησαν και εμφανίστηκε ο Matt Hardy, ο οποίος πέταξε έξω την DCC και είπε ότι αργότερα θα γίνει ο αγώνας τους για τους ομαδικούς τίτλους.

Ο DJ Z υπερασπίστηκε το X-Division Title κόντρα στους συμπαίκτες του στην Team X Gold Mandrews και Braxton Sutter. Μετά τον αγώνα ο Mandrews επιτέθηκε στον πρωταθλητή και αποχώρησε.

H Maria Kanellis-Bennett προσέβαλε την Allie και η βοηθός της την χαστούκισε. Σαν αποτέλεσμα η Laurel Van Ness επιτέθηκε στην Allie.

Οι Bram και Kingston διεκδίκησαν εκ μέρους της DCC το TNA World Tag Team Championship αλλά οι Hardys τους κέρδισαν με Twist Of Fate του Matt στον Kingston.

Ο Eddie Edwards είπε στον EC3 ότι παλεύει σκληρά ανεξάρτητα από το όνομα της οικογένειας του αντιπάλου. Ο EC3 απάντησε ότι η οικογένειά του δεν μετράει όταν μπαίνει στο ρινγκ και θα κάνει τα πάντα για τον τίτλο.

Η Jade πρόσφερε το highlight της αναμέτρησης πηδώντας από την κορυφή του κλουβιού αλλά η Rosemary χρησιμοποίησε το υγρό της για να τυφλώσει την αντίπαλό της και να γίνει η νέα Knockouts Champion.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 1/12/2016

- Ο Moose κέρδισε τον Aron Rex (νέος Grand Champion)
- Ο DJ Z κέρδισε τους Braxton Sutter και Mandrews (παρέμεινε X-Division Champion)
- Οι Hardys κέρδισαν την DCC (παρέμειναν TNA World Tag Team Champions)
- H Rosemary κέρδισε την Jade (παρέμεινε Knockouts Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 1/12/2016: Το υγρό έκανε την διαφορά Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top