ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Impact Wrestling 15/12/2016: Total Nonstop Deletion


Το Total Nonstop Deletion ήταν ένα μοναδικά τρελό show με κάθε είδους παραξενιές. Οι Hardys κέρδισαν το Tag Team Apocalypto και παρέμειναν TNA World Tag Team Champions. Επέστρεψαν παλιά ονόματα και εμφανίστηκαν θρύλοι.

Ο King Maxel, ο γιος του Matt Hardy, έκανε το ντεμπούτο του σε No DQ Match εναντίον του Rockstar Spud. O Senor Benjamin επιτέθηκε με τέιζερ στον Spud και έδωσε τη νίκη στον Maxel.

H Sienna προκάλεσε οποιαδήποτε να αγωνιστεί μαζί της για τη θέση πρώτης διεκδικήτριας του Knockouts Championship. Αρχικά, ανταποκρίθηκε ο Vanguard One, το drone του Matt Hardy, αλλά ο διαιτητής τον έδιωξε. Τελικά, εμφανίστηκε μετά από χρόνια απουσίας η ODB. H Sienna αναδείχθηκε νικήτρια.

Ο Itchweed, ο φανταστικός χαρακτήρας του Jeff Hardy, συμμετείχε σε αγώνα εναντίον του Chat Sterling και τον κέρδισε.

Ο Eddie Edwards και ο Lashley πάλεψαν παντού στα πλαίσια της υπεράσπισης του TNA World Heavyweight Championship από τον Edwards. Παράλληλα, με τον αγώνα ξεκίνησε και το Tag Team Apocalypto, επομένως οι δύο αγώνες έγιναν ταυτόχρονα. Τον νικητή στον αγώνα για τον παγκόσμιο τίτλο δεν τον μάθαμε ποτέ.

Το Tag Team Apocalypto περιελάμβανε οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κάποιος. Οι Hardys πάλεψαν με την Helms Dynasty σε δρόμους, έξω από μαγαζιά, δίπλα από ράγες τρένων και στη λίμνη της αναγέννησης, Ο Shane Helms έπεσε στη λίμνη και επέστρεψε ως Hurricane Helms. Μαζί με τον Matt Hardy έθαψαν τους Andrew Everrett και Trevor Lee. Η Decay υποδέχτηκε διάφορες άγνωστες ομάδες στην είσοδο και τις διέλυσε. Οι Hardys πάλεψαν με τους Rock 'n' Roll Express και τους έβγαλαν εκτός μάχης. Εμφανίστηκε για λίγο ο Road Warrior Animal. Ο Hornswoggle συμμετείχε ως παρτενέρ του Rockstar Spud αλλά τον παράτησε. Τελευταίοι έμειναν οι Hardys και οι Decay. O Jeff Hardy έριξε τον Crazzy Steve μέσα σε ένα μικρο ηφαίστειο. Έγινε έκρηξη και ο Steve προσγειώθηκε στο ρινγκ. Ο Matt έκανε το pin και οι Hardys κέρδισαν το Tag Team Apocalypto.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 15/12/2016

- Ο King Maxel κέρδισε τον Rockstar Spud
- H Sienna κέρδισε την ODB
- O Itchweed κέρδισε τον Chat Sterling
- O αγώνας Eddie Edwards vs Lashley κρίθηκε No Contest (o Edwards παρέμεινε TNA World Heavyweight Champion)
- Οι Hardys κέρδισαν το Tag Team Apocalypto (παρέμειναν TNA World Tag Team Champions)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 15/12/2016: Total Nonstop Deletion Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top