ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Impact Wrestling 8/12/2016: Όλα για το τίποτα


Ούτε ο EC3, ούτε ο Eddie Edwards κέρδισαν στο main event του επεισοδίου αλλά ο Edwards κράτησε το TNA World Heavyweight Championship. Το Total Nonstop Deletion έρχεται την επόμενη εβδομάδα. Συμμάχησε με την Allie ο Braxton Sutter.

Ο Moose διακόπηκε από τον Drew Galloway, ο οποίος πραγματοποίησε την επιστροφή του. Ο Galloway είπε ότι δεν έχει σημασία τι έγινε με το Grand Championship μέχρι τώρα και ότι αυτός θα δώσει σημασία στον τίτλο. Ο Aron Rex τους διέκοψε και είπε ότι δικαιούται ρεβάνς για τον τίτλο.

Ο Rex κέρδισε τους δύο πρώτους γύρους αλλά ο Moose άλλαξε την κατάσταση στα πρώτα δευτερόλεπτα του τρίτου γύρου και πήρε τη νίκη με pinfall.

O Mandrews συνάντησε έναν πολύ μεγαλύτερο αντίπαλο, τον Aiden O'Shea, αλλά κατάφερε να τον κερδίσει με Shooting Star Press.

Ο Al Snow και ο Mahabali Shera αντιμετώπισαν τους Tribunal σε Double Strap Match. Οι Shera και Snow ακούμπησαν πρώτοι και τις 6 γωνίες και πήρα τη νίκη.

O Matt Hardy ανακοίνωσε το Total Non Stop Deletion, το οποίο θα είναι ένα ολόκληρο επεισόδιο στην έπαυλη Hardy. O Matt είπε ότι οι Hardys θα θέσουν τους τίτλους τους εναντίον όποιας ομάδας το επιθυμεί. Ο Shane Helms αποδέχτηκε εκ μέρους της Helms Dynasty. Το ίδιο έκαναν η Decay και οι DCC.

Η Allie είπε στην Laurel Van Ness ότι ο Braxton Sutter την προπόνησε για να παλέψει. Το πρώτο δείγμα ήταν θετικό, αφού η Allie κέρδισε την κολλητή της Maria.

Στο πάρκινγκ ο Sutter είπε στην Allie ότι εντυπωσιάστηκε και ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει. Η Allie τον φίλησε πεταχτά στο στόμα κι έφυγε.

Ο Eddie Edwards και ο EC3 πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για το TNA World Heavyweight Championship αλλά ο αγώνας κρίθηκε No Contest από τον διαιτητή επειδή ενώ ο EC3 ανάγκασε τον Edwards να κάνει tap out, την ίδια στιγμή ο Edwards έκανε pin στον αντίπαλό του. Έτσι, ο Edwards κράτησε τον τίτλο του.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 8/12/2016

- Ο Moose κέρδισε τον Aron Rex (παρέμεινε Grand Champion)
- O Mandrews κέρδισε τον Aiden O'Shea
- Οι Al Snow & Mahabali Shera κέρδισαν τους Tribunal
- H Allie κέρδισε την Laurel Van Ness
- Ο αγώνας Eddie Edwards vs EC3 κρίθηκε No Contest

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 8/12/2016: Όλα για το τίποτα Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top