ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Πότε θα αποχωρήσει ο Jericho;


Το 2016 ήταν μία εντυπωσιακή χρονιά για τον Chris Jericho στο WWE που ξεκίνησε με την κόντρα του εναντίον του AJ Styles και απογειώθηκε με το "List of Jericho" και τη "φιλία" του με τον Kevin Owens.


Ωστόσο, από την αρχή γνωρίζαμε ότι αργά ή γρήγορα ο "Y2J" θα αποχωρούσε και πάλι για να βρεθεί με τους Fozzy. Το συγκρότημα θα πραγματοποιήσει περιοδεία, η οποία θα ξεκινήσει τον Απρίλιο, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο Jericho θα προλάβει οριακά την Wrestlemania 33 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει τη μπάντα του.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η τρέχουσα θητεία του Jericho στο WWE ήταν μία από τις πλέον πετυχημένες του βετεράνου Superstar στο promotion και η αποχώρηση του θα είναι αναμφίβολα πλήγμα για το RAW και την τηλεθέαση του προγράμματος.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Πότε θα αποχωρήσει ο Jericho; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top