ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Χωρίζουν οι δρόμοι μεταξύ Jerry Lawler και WWE


Παίρνουν "διαζύγιο" όπως όλα δείχνουν Jerry "The King" Lawler και WWE. Ο θρυλικός πρώην παλαιστής και παρουσιαστής θα πάψει να εμφανίζεται πλέον στα pre shows, main shows όπως και στα PPV.


Από ότι φαίνεται οι μέρες ενός από τους καλύτερους παρουσιαστές στην ιστορία του WWE είναι μετρημένες. Να θυμίσουμε όμως πως ο Lawler διαθέτει θρυλικό συμβόλαιο, με αυτό να σημαίνει πως θα μπορεί ακόμα να κάνει διάφορες εμφανίσεις ανά διαστήματα, όπως και να παρουσιάζει μελλοντικές τελετές Hall of Fame. Κάποιοι κάνουν λόγο ακόμα και για αντικαταστάτη του Hall of Famer και αυτός δεν είναι άλλος από τον νέο σχολιαστή του Smackdown Live, Tom Phillips.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον τελευταίο καιρό έγινε λόγος και για έξοδο του Mauro Ranallo, σύμφωνα με αναρτήσεις του Justin LaBar, αναλυτή του WWE, στο twitter. Παρόλα αυτά ο Καναδός σχολιαστής του Smackdown Live, ανέφερε πως όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο παρά φήμες και πως έχει ακόμα πολλά χρόνια συμβολαίου στην εταιρεία του Κονέκτικατ.Item Reviewed: Χωρίζουν οι δρόμοι μεταξύ Jerry Lawler και WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top