ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Γιατί αφαιρέθηκε από τα Kick Off ο Jerry Lawler;


Πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό ότι ο Jerry "The King" Lawler δεν θα αποτελεί πλέον μέλος του Kick Off Panel του WWE. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι διακόπτονται οι δεσμοί του με το promotion.

O Hall Of Famer είπε ότι του τηλεφώνησε ο Kevin Dunn, ο υπεύθυνος για το τηλεοπτικό πρόγραμμα του WWE, και τον ενημέρωσε ότι το WWE θέλει να μειώσει το κόστος του Kick Off Show. Έτσι, αποφασίστηκε η αποχώρηση του Lawler, του οποίου ο μισθός είναι ιδιαίτερα μεγάλος.

Την επόμενη μέρα του τηλεφώνησε ο Vince McMahon και τον ενημέρωσε ότι θα έχει για πάντα δουλειά στο WWE. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιανουάριο και θα επαναδιαπραγματευτεί για νέο συμβόλαιο. Ο Lawler θα παραμείνει ο παρουσιαστής της τελετής του Hall Of Fame και πιθανόν να δουλέψει σε ντοκιμαντέρ του WWE Network.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Γιατί αφαιρέθηκε από τα Kick Off ο Jerry Lawler; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top