ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Kurt Angle: Θα επιστρέψει τελικά στο WWE;


Η επιστροφή του Goldberg στο WWE ήταν αναμφίβολα το μεγαλύτερο highlight του 2016 για το promotion. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η εταιρία δεν μπορεί να επαναλάβει κάτι παρόμοιο μέσα στο 2017.


Εδώ και αρκετούς μήνες ακούγεται έντονα το σενάριο επιστροφής του Kurt Angle στο WWE, με τον ίδιο να έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά στην εταιρία του Vince McMahon.

Πρόσφατα μάλιστα, σύμφωνα με το Wrestling Observer, ο χρυσός ολυμπιονίκης έχει ανακοινώσει σε promoters ότι θα δώσει μόνο δύο αγώνες ακόμη στα indies, έναν κόντρα στον Cody Rhodes και έναν απέναντι στον Alberto Del Rio.

Ο Kurt Angle υποστηρίζει ότι μετά στοχεύει στην επερχόμενη Wrestlemania, κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη το WWE. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι δεν αποκλείεται, αν τελικά επιστρέψει ο Angle, να πραγματοποιηθεί το μεγάλο comeback στο Royal Rumble, καθώς συνηθίζεται να βλέπουμε κάθε χρόνο σημαντικές εμφανίσεις στο συγκεκριμένο PPV, όπως συνέβη και πέρυσι με τον AJ Styles.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Kurt Angle: Θα επιστρέψει τελικά στο WWE; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top