ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Άκυρη η νίκη του Lesnar στο UFC 200


Η απόφαση που περιμέναμε εδώ και καιρό πάρθηκε από την Αθλητική Επιτροπή της Nevada και η νίκη του Brock Lesnar στο UFC 200 ακυρώθηκε, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο και αποκλεισμός.

Ο Lesnar δεν κατάφερε να αποδείξει ότι δεν πήρε εσκεμμένα απαγορευμένες ουσίες εν όψει του αγώνα με τον Mark Hunt στο UFC 200. Έτσι, αποφασίστηκε η νίκη του να μετατραπεί σε No Contest.

Επίσης, του επιβλήθηκε πρόστιμο 250.000 δολαρίων, δηλαδή το 10% των χρημάτων που έβγαλε από τον αγώνα (2,5 εκατομμύρια δολάρια). Τέλος, η επιτροπή του επέβαλε αποκλεισμό ενός χρόνου που ισχύει αναδρομικά από τον περασμένο Ιούλιο.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Άκυρη η νίκη του Lesnar στο UFC 200 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top