ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Lucha Underground 14/12/2016: Εμπιστοσύνη σε κανέναν


O PJ Black κορόιδεψε τον Jack Evans και προκρίθηκε στον τελικό του Battle Of The Bulls, στον οποίο νωρίτερα είχε προκριθεί και ο Jeremiah Crane. Κάποιος έβαλε αράχνη στο ντουλαπάκι της Sexy Star. Δύο νέοι παλαιστές επιτέθηκαν στον Drago.

Ο Jeremiah Crane προκρίθηκε στον τελικό του Battle Of The Bulls Tournament κερδίζοντας σε ένα εκπληκτικό Four Way Match τους Dante Fox, Killshot και Mariposa. Μετά τον αγώνα ο Killshot επιτέθηκε στον Fox.

O Johnny Mundo είπε στον PJ Black και τον Jack Evans να κερδίσουν τον αγώνα τους, αλλιώς θα τους διώξει από το Worldwide Underground.

Μετά την προπόνησή της η Sexy Star πήγε στο ντουλαπάκι της στα αποδυτήρια και τρόμαξε όταν είδε μια αράχνη.

Ένας άγνωστος παλαιστής επιτέθηκε στον Drago ενώ αντιμετώπιζε την Cobra Moon. O Fenix και ο Aerostar έσωσαν τον παρτενέρ του, αλλά ένας άλλος άγνωστος μεγαλόσωμος παλαιστής τους έβγαλε εκτός μάχης. Η Cobra Moon και οι δύο άγνωστοι έφυγαν και πήραν μαζί τους τον Drago.

H Sexy Star πέτυχε την Mariposa στον διάδρομο και την κατηγόρησε για την αράχνη αλλά η Mariposa είπε ότι δεν το έκανε αυτή.

Ο PJ Black έγινε ο τελευταίος που εξασφάλισε θέση στον τελικό του Battle Of The Bulls κερδίζοντας τους Jack Evans, Angelico και Son Of Havoc. Για να πάρει τη νίκη κορόιδεψε τον Jack Evans, αφού του είπε να του κάνει pin, ο Evans "τσίμπησε" και ο Black του έκανε roll up.

O Rey Mysterio είπε στον El Dragon Azteca Jr. να μην τα βάλει με τον Matanza αλλά ο Azteca του είπε ότι οι μέρες που του έλεγε τι να κάνει τελείωσαν.

Αποτελέσματα Lucha Underground 14/12/2016

- Ο Jeremiah Crane κέρδισε τους Dante Fox, Killshot και Mariposa
- O Drago κέρδισε την Cobra Moon με DQ
- O PJ Black κέρδισε τους Jack Evans, Son Of Havoc και Angelico

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 14/12/2016: Εμπιστοσύνη σε κανέναν Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top