ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Lucha Underground 21/12/2016: Απέδρασε ο Johnny Mundo


O Johnny Mundo παρέμεινε Lucha Underground Champion στο Steel Cage Match εναντίον της Sexy Star και θα βρει μπροστά του τον Mack, ο οποίος κέρδισε το Batltle Of The Bulls Tournament.

Ο Mack κατέκτησε το Battle Of The Bulls Tournament και έγινε πρώτος διεκδικητής του Lucha Underground Championship. Για να κερδίσει απέκλεισε τον PJ Black, ενώ νωρίτερα είχαν αποκλειστεί ο Jeremiah Crane και ο Cage, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από τον Texano.

Η Cobra Moon και οι ακόλουθοί της επιτέθηκαν στον Aerostar και τον Fenix στις τουαλέτες.

O Johnny Mundo ντρόπιασε την Sexy Star βγάζοντας τη μάσκα της και απέδρασε από το κλουβί για να παραμείνει Lucha Underground Champion. Καθώς έφευγε δέχτηκε stunner από τον Mack.

Αποτελέσματα Lucha Underground 21/12/2016

- Ο Mack κέρδισε τους PJ Black, Jeremiah Crane και Cage
- O Johnny Mundo κέρδισε την Sexy Star (παρέμεινε Lucha Underground Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 21/12/2016: Απέδρασε ο Johnny Mundo Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top