ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Lucha Underground 28/12/2016: Απέκτησε υπερδυνάμεις ο Cage


O Texano κέρδισε το Best-Of-Five Series εναντίον του Texano και παρέλαβε ένα μοναδικό δώρο από τον Dario Cueto. Άλλαξε συμπεριφορά ο Prince Puma.


Ο Vampiro είπε στον Prince Puma ότι θα τον καθοδηγήσει στο σκοτάδι και ο Puma δήλωσε έτοιμος να τον ακολουθήσει.

Ο Puma επιτέθηκε στον Mil Muertes κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Jeremiah Crane και βοήθησε τον Crane να κερδίσει.

Ένας άντρας άφησε ένα δώρο στην Sexy Star, το οποίο περιείχε μια αράχνη.

Οι PJ Black και Jack Evans εκμεταλλεύτηκαν τον τραυματισμό του Angelico κατά τη διάρκεια εναντίον του Νοτιοαφρικανού και του Son Of Havoc και πήραν τη νίκη.

Ο Texano κέρδισε τον Cage και ισοφάρισε τη σειρά αγώνων τους σε 2-2. Ο Dario Cueto διέταξε να γίνει εκείνη τη στιγμή ο 5ος αγώνας, με τον Cage να αναδεικνύεται νικητής. Ο Cueto κάλεσε τον Cage στο γραφείο του για να του δείξει το δώρο του. Ήταν ένα σιδερένιο γάντι το οποίο δίνει υπερδυνάμεις.

Αποτελέσματα Lucha Underground 28/12/2016

- Ο Jeremiah Crane κέρδισε τον Mil Muertes
- Οι PJ Black & Jack Evans κέρδισαν τους Angelico & Son Of Havoc
- O Texano κέρδισε τον Cage
- O Cage κέρδισε τον Texano

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 28/12/2016: Απέκτησε υπερδυνάμεις ο Cage Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top