ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Lucha Underground 30/11/2016: Ότι σπέρνεις θερίζεις


Ο Pentagon Dark έχει σπάσει πολλά χέρια στο παρελθόν και αυτή τη φορά το κάρμα τον εκδικήθηκε. Ο Vampiro ανέστησε τον Prince Puma. Έχουν παρελθόν η Catrina και ο Jeremiah Crane.

H Catrina βρήκε τον Jeremiah Crane στα αποδυτήρια και του είπε ότι είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της. Αποδείχτηκε ότι οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά.

Ο Dario Cueto επισκέφτηκε τον Matanza Cueto στο κελί του και ο Matanza είχε ζωγραφίσει με αίμα ένα ερωτηματικό στον τοίχο.

Ο Pentagon Dark αντιμετώπισε όλα τα μέλη της Τριάδας της Black Lotus σε τέσσερις διαφορετικούς αγώνες. Πρώτα κέρδισε την Doku και έπειτα την Yurei. Στον τρίτο αγώνα όμως ηττήθηκε από την Hitokiri. Η Black Lotus ήρθε τελευταία και του έσπασε το χέρι. Η τριάδα άφησε τον Pentagon Dark στον El Dragon Azteca Jr., ο οποίος του έσπασε και το άλλο χέρι.

O Vampiro ανέστησε τον Prince Puma από τον τάφο του και του είπε να έρθει μαζί του.

Αποτελέσματα Lucha Underground 30/12/2016

- Ο Pentagon Dark κέρδισε την Doku
- O Pentagon Dark κέρδισε την Yurei
- H Hitokiri κέρδισε τον Pentagon Dark

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 30/11/2016: Ότι σπέρνεις θερίζεις Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top