ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Lucha Underground 7/12/2016: Battle Of The Bulls


Το Battle Of The Bulls Tournament ξεκίνησε για την ανάδειξη πρώτου διεκδικητή για το Lucha Underground Championship. O Mack και ο Cage πέρασαν στον τελικό και περιμένουν άλλους δύο. Η Sexy Star θα διεκδικήσει το Lucha Underground Championship σε Steel Cage Match.

Ο Angelico ζήτησε από τον Dario Cueto αγώνα εναντίον του Johnny Mundo. O Cueto του είπε ότι δε γίνεται λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχει θέσει ο δικηγόρος του Mundo αλλά τον έβαλε σε τουρνουά για ανάδειξη πρώτου διεκδικητή του Lucha Underground Championship.

Ο πρώτος που προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά, το οποίο ονομάστηκε Battle Of The Bulls, ήταν ο Cage, ο οποίος κέρδισε τους Texano, Dr. Wagner Jr. και Joey Ryan.

O Cortez Castro είπε στην Captain Vasquez ότι αποκαλύφθηκε στον Dario Cueto. Η αρχηγός του του είπε ότι όταν επιστρέψει θα φοράει μάσκα ώστε να μην τον καταλάβουν.

H Sexy Star κέρδισε τον PJ Black παρά την ανάμειξη του Jack Evans και εξασφάλισε Steel Cage Match εναντίον του Johnny Mundo για το Lucha Underground Championship.

O Dario Cueto επισκέφτηκε τον Matanza στο κελί του. Ο Matanza χτύπησε τον αδερφό του στο κελί και άπλωσε το χέρι για να πάρει το κλειδί.

O Matanza επενέβη στον αγώνα των El Dragon Azteca Jr., Mil Muertes, The Mack και Marty Martinez και επιτέθηκε στον Azteca. Ο Dario Cueto εμφανίστηκε με αιματοβαμμένη πετσέτα και τον πήρε μαζί του. Ο Mack κέρδισε τον αγώνα και προκρίθηκε στον τελικό του Battle Of The Bulls.

Αποτελέσματα Lucha Underground 7/12/2016

- Ο Cage κέρδισε τους Texano, Dr. Wagner Jr. και Joey Ryan
- H Sexy Star κέρδισε τον PJ Black
- O Mack κέρδισε τους Mil Muertes, El Dragon Azteca Jr. και Marty Martinez

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 7/12/2016: Battle Of The Bulls Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top