ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Αλλαγή στο main event του UFC 206


Το χιλιοταλαιπωρημένο UFC 206 υπέστη ακόμη μια αλλαγή στο main event του. Ναι μεν οι Anthony Pettis και Max Holloway θα παλέψουν, αλλά ο καθένας θα μπει με διαφορετικό στόχο.

Από τη μία πλευρά, ο Max Holloway θα αγωνιστεί για να γίνει ο Interim Featherweight Champion του UFC. Από την άλλη, ο Anthony Pettis θα αγωνιστεί απλά για να κερδίσει.

Γιατί γίνεται αυτό; Γιατί ο Pettis δεν έφτασε στο απαιτούμενο βάρος της κατηγορίας Featherweight. O Pettis παρουσιάστηκε 3 λίβρες ή αλλιώς 1,3 κιλά βαρύτερος. Σαν αποτέλεσμα δεν θα του δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο.

Ο Holloway, λοιπόν, αν κερδίσει, θα πάρει το Interim Featherweight Championship. Αντίθετα, αν κερδίσει ο Pettis δεν θα πάρει τίποτα. Επίσης, ο πρώην Lightweight Champion θα αναγκαστεί να δώσει το 20% των χρημάτων που θα εισπράξει στον Holloway.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Αλλαγή στο main event του UFC 206 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top