ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Επική ατάκα του Matt Hardy για τον Triple H


Κατά τη διάρκεια του Tag Team Apocalypto στα πλαίσια του Total Nonstop Deletion, ο Matt Hardy είπε μια τρομερή ατάκα για τον Triple H που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Matt Hardy συμμάχησε με τον Shane Helms, ο οποίος παρουσιάστηκε ως Hurricane Helms στο συγκεκριμένο σκηνικό, και έθαψαν τον Andrew Everrett και τον Trevor Lee. Τότε ο Matt είπε: "Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." που μεταφράζεται σε "Ακόμα και ο άντρας με τα τρία H θα ήταν περήφανος για τον τρόπο που θάψαμε αυτά τα νέα, υποσχόμενα ταλέντα."

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Επική ατάκα του Matt Hardy για τον Triple H Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top