ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

Merry Chrizmak 2016: ZMAK εναντίον Kass Company


Η Kass Company σάρωσε όλους τους τίτλους του ΖΜΑΚ, πρόσθεσε νέα μέλη και ώθησε τον Πέτρο Πολυχρονίδη να ιδρύσει το ZMAK Syndicate, αποτελούμενο από τους παλαιστές που δε βρίσκονται στην Kass Company.


Ο αγώνας για το Prime Zone Championship άνοιξε το επεισόδιο. Οι παρεμβάσεις του Ορφέα Δούρβα υπέρ του Γεδεών είχαν σαν αποτέλεσμα ο λογιστής να κερδίσει τον Αποστόλη Σουβλάκο και να γίνει ο νέος πρωταθλητής.

Το Christmas Hardcore Match του Μανώλη Γαλυφιανάκη με τον Κωνσταντίνο Ασημένιο έληξε με νίκη του πρώτου. Μετά τον αγώνα ο 3B απέλυσε τον Ασημένιο επειδή έχει χάσει όλους τους αγώνες του.

Ο Σπύρος Λούης, ο Στέφανος Gameboy και ο Τζίμης Κουμάντος έκαναν το δικό τους Mannequin Challenge.

Οι Γαλαζοαίματοι κέρδισαν τους M2 και έγιναν οι πρώτοι διεκδικητές του ZMAK Tag Team Championship, ενώ ο El Greko κέρδισε τον Αχιλλέα τον Sabbath.

Στον κορυφαίο αγώνα της βραδιάς, οι Gemini διατήρησαν το ZMAK Tag Team Championship κόντρα στους Skendernation. Highlight της βραδιάς το moonsault του Mic Gemini εκτός ρινγκ στους υπόλοιπους αγωνιζόμενους. Πριν τον αγώνα, ο Kriss Kass ανακοίνωσε την ένταξη του Fil Bane στην Kass Company με την ιδιότητα του προσωπικού του σωματοφύλακα.

Ο Νίκος Κάκτος ήταν ο καλεσμένος του Πάνου Σερέτη στο "Όποιον πάρει η μπάλα". Ο Νεκροθάφτης τους διέκοψε και οδηγηθήκαμε σε αγώνα του Κάκτου με τον Νεκροθάφτη και διαιτητή τον Σερέτη. Ο αγώνας έληξε χωρίς νικητή αφού πλακώθηκαν όλοι μεταξύ τους.

Ο Φαλακρός Γκουρού κέρδισε με χαρακτηριστική ευκολία τους Βλαδίμηρο Μπεχλιβανίδη και Κουνούπη στο Tables Match.

Το αήττητο του Χασάπη έληξε στο main event κόντρα στον Απόλλωνα και τον Κουρέα. Η Kass Company παρενέβη υπέρ του Απόλλωνα, τον βοήθησε να κερδίσει το ZMAK Championship και τον καλωσόρισε στην φατρία. Έτσι, η Kass Company συγκέντρωσε όλους τους τίτλους του ΖΜΑΚ.

Μετά τον αγώνα ο Πέτρος Πολυχρονίδης απέλυσε τον 3B από την θέση του Γενικού Διευθυντή του ΖΜΑΚ, επειδή έχει γεννηθεί στην Αλβανία και το καταστατικό λέει ότι ο γενικός διευθυντής πρέπει να έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και ανακοίνωσε τη δημιουργία του ZMAK Syndicate με μέλη το υπόλοιπο ρόστερ του ΖΜΑΚ. Επίσης, ανακοίνωσε αγώνες για το ZMAK Wars που θα γίνει τον Φεβρουάριο. Το show έκλεισε με το συνδικάτο να δέρνει την Kass Company.

Αποτελέσματα Merry Chrizmak

- O Γεδεών κέρδισε τον Αποστόλη Σουβλάκο (νέος Prime Zone Champion)
- O Μανώλης Γαλυφιανάκης κέρδισε τον Κωνσταντίνο Ασημένιο
- Οι Γαλαζοαίματοι κέρδισαν τους M2
- Οι Gemini κέρδισαν τους Skendernation (παρέμειναν ZMAK Tag Team Champions)
- Ο El Greko κέρδισε τον Αχιλλέα τον Sabbath
- Ο αγώνας Νίκος Κάκτος vs Νεκροθάφτης έληξε χωρίς νικητή
- Ο Φαλακρός Γκουρού κέρδισε τους Βλαδίμηρο Μπεχλιβανίδη & Κουνούπη
- Ο Απόλλωνας κέρδισε τον Χασάπη και τον Κουρέα (νέος ZMAK Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Merry Chrizmak 2016: ZMAK εναντίον Kass Company Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top